31 Temmuz 2017 Pazartesi

İsimlerimizin Yaşantımızdaki Önemi..

K,M,S,A,Ş,U,V,Z harflerinin seslerinin çok yüksek enerjiye sahip olduğunu ve bu seslerin kariyer, başarı, şan, şöhret enerjileri yaydığını biliyormuydunuz?

Hiç düşündünüz mü isimlerin önemini ve karşı tarafta bıraktığı etkiyi? Tarih boyunca insanlar isim koymaya çok önem vermişler ve konan isimlerin kişilerin hayatını etkilediğine inanmışlardır. Peki isimlerimiz iş yaşamında kariyerimizi nasıl etkiliyor? İsim koymanın amacının; kişinin diğer kişiler içerisinde tanınmasını ve ayırt edilmesini sağlamak olduğunu söyleyebiliriz. "Kişiler kendilerine konulan isimlerle tanınıyor. Bu nedenle isimler çok önemli !

İsmimiz markamız

Sözlükte 'isim' teriminin anlamı; 'canlı ve cansız varlıkları, duygu ve düşünceleri, çeşitli durumları bildiren kelime', 'bir kimseyi, bir şeyi anlatmaya, bildirmeye yarayan söz', diğer bir ifade ile 'bilinen veya bilinmeyen, hissedilen veya hissedilmeyen herhangi bir şeyi birbirinden ayırmak, tanımak yahut zihne getirmek için kullanılan söz veya lafız' olarak açıklanıyor. İsimler, kişilerin markasıdır ve kişileri değerli veya değersiz kılar..  "Satılmış ismine sahip olan bir kişiye arkadaşları 'Kaça satıldın?' diye sorduklarında kişinin özgüveni zedeleniyor. Buna benzer pek çok örnek var.
İş dünyasında da durum çok da farklı değil. Bir şirket kurmadan önce şirketin adı belirleniyor, bu ismin prestijli olmasına ve insanların bilinçaltına verdiği mesaja dikkat ediyoruz. Her birimiz aslında bir markayız.. "İşe girmek istediğimizde kendimizi tanıtıyoruz ve ilk söylediğimiz markamız, yani ismimiz oluyor.  ismimizle karşı tarafın bilinçaltına bir mesaj gönderiyoruz... 

Adım, Satılmış Kaçar
"Benim adım 'Satılmış Kaçar'. Böyle bir isme sahip birinin işe girme olasılığı diğer adayların yanında eminim çok düşük olacak.. Bu nedenle pek çok kişinin mahkeme kararıyla isimlerini değiştirdiğini de söyleyebiliriz.  Kişilerin başkaları tarafından algılanışının sadece isimlerinin anlamları ile bağlantılı değil isimlerin ses frekanslarının da kişilerin hayatını etkilediğini söyleyebiliriz..
Bu alandaki çalışmaların çok eski tarihlerde Mısır döneminde başladığını, daha sonra Kabala öğretisine girdiğini biliyoruz. Ses çok etkili bir frekanstır, ses dalgalarının tıpta da kullanıldığını biliyoruz."Ses bir enerji biçimidir ve titreşimleri sayesinde bedenimize, zihnimize, yaşantılarımıza etki eder. İsimlerimizi söylerken ortaya çıkan titreşim hem bizi, hem yaşamımızı hem de deneyimlerimizi etkiler. Kuantum mekaniğine ve fiziğine göre; evrende her şey enerjiden ibarettir ve birbirlerine görülmez bir ağ ile bağlıdır, sürekli etkileşim halindedir. Enerjiler yaydıkları titreşimlerle sürekli olarak bizleri ve yaşam şekillerimizi etkiler. 
Beyne giden her uyaranın bedende nörobiyolojik bir etki uyandırdığını, Mozart dinlediğinizde bedenimiz farklı etkilenirken, rock müzik dinlediğimizde çok farklı etkilendiğini söyleyebiliriz. Dışarıdan gelen ses enerjilerinin elektriksel kimyasallara dönüşmesi, bedenimizi etkiler ve bu durumda duygusal değişiklikler olabilir. Size isminizle her hitap edilişinde isminizdeki seslerin enerjileri beyninizde nörobiyolojik bir etki yaratmaktadır. Nasıl ki müzik farklı notaların kombinasyonu olan seslerden oluşuyor ve beynimize iletiliyorsa aynı şekilde isimlerimizdeki harflerin titreşimlerinden oluşan kombinasyon da beynimize belirli bir frekansta ve tonda nöronlarımıza ulaşarak biyonörolojik bir etki uyandırıyor.. 
Sesin yaşantımızda çok büyük bir önemi var. Sesli olarak bize hitap edilen isimler, bizi olumlu ya da olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bu nedenle isimlerimizdeki harflerin yaydıkları ses frekansları oldukça önemli. Bizim bedensel-zihinsel ve ruhsal enerjimize aykırı olan isimlerin ses enerjileri, bizlerin yaşamlarını olumsuz olarak etkileyebiliyor. İsminde'' Ay ''olanlar geçmişin üzüntülerinden kurtulamıyor, eğer ismimizde veya soyadımızda Ö ve Ü harfi varsa evrenden gelen enerjileri kesik kesik almamıza sebep oluyor dolayısıyla düşük bir enerjiye maruz kalıyoruz, başarısız olmamıza sebep olabiliyor...

Enerjisi yüksek
Alfabemizde yer alan bazı harflerin sesleri çok yüksek enerjiye sahiptir"K,M,S,A,Ş,U,V.Z harflerinin sesleri kariyer, başarı, şan, şöhret enerjilerini yayan seslerdir. Bu harflerden oluşan isimlerin ve soyadların enerjisi yüksek oluyor. Kişinin kendisine ve çevresine verdiği etki de çok olumlu oluyor.  Görüldüğü gibi isimlerimizin yaşamımızda etkisi çok yüksek. Bu nedenle güçlü sinerjiye sahip isimlere sahip olmak büyük avantaj..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder